Booking.com

Camp de Mar for en eksklusiv ferie på Mallorca

Feriestedet Camp de Mar ligger på stranden i sørvest av Mallorca, nær Andratx. Camp de Mar er spesielt bygget som en turistattraksjon, men forventer ingen høye bygninger og barer. Dette sofistikerte feriestedet er omgitt av små eksklusive hoteller og er populær blant folk med en velfylt lommebok og kjente personer, som kommer i stort antall flokker i sommermånedene på Camp de Mar. Camp de Mar har en helt ren strand med en liten, men sjarmerende trebro som strekker seg til en steinete øy som heter La Illeta. På Illeta kan du nyte lunsj eller en drink og sitte i en liten hytte.
Naturen gjør denne byen så idyllisk, med krystallklart vann og spektakulære fjellformasjoner.

Historie og kultur i Camp de Mar.
Det første hotellet ble bygget, og kan dateres tilbake til 1932. Camp de Mar berømte spion Thomas Harris, kjøpte et hus i denne byen i år 1949. Veksten i denne byen virkelig tok av på 80-tallet og har så dag fortsetter å vokse i dag.
Camp de Mar er også populært med mange kjendiser, spesielt Claudia Schiffer, som en gang kjøpte et hus.
Til tross for den videre utviklingen av Camp de Mar er en avslappende, fredelig reisemål for turister som ønsker å nyte stranden og det praktfulle landskapet forble.

Camp de Mar kan du kjøpe dagligvarer, har Port d'Andratx mange butikker og restauranter, og er bare en 10 minutters kjøretur unna.
Hovedattraksjonen i Camp de Mar er veldig hyggelig utstyrt strand 180 meter bred. På stranden er det dusjer, toaletter, hengekøyer, ramper for funksjonshemmede til leie, livvakter og paddleboat. Det rolige vannet i Camp de Mar stranden gjør dette til et godt valg for familier med barn. I tillegg vil barna nyte trebro som forbinder stranden med en vakker restaurant på den lille øya. Du kan gå til et tårn av det sekstende århundre, hvor du har en vakker utsikt.
Fra Camp de Mar, kan du utforske sørvest for øya til fots og på sykkel, ikke glem selvfølgelig den spektakulære Sierra de Tramuntana.
Turer til det naturlige og marine reserve av øya Dragonera og golf kompleks Golf de Andratx tilbyr førsteklasses fasiliteter for elskere av denne sporten.

Camp de Mar har et utmerket utvalg av restauranter, men hvis du ikke finner det du leter etter finner du restauranter spesielt i de nærliggende steder Paguera, Andratx og Port d'Andratx. En av de beste restaurantene i dette området er La Tulipe, som er eiere av sveitsisk opprinnelse.
Andre restauranter som er verdt å nevne: den Campino Restaurant med utsikt over 18-hulls Golf de Andratx, Flor de Sal Restaurant med fantastisk sjøutsikt og restaurant Illeta, spesielt på grunn av sin beliggenhet.

Mange hoteller ligger langs stranden i Camp de Mar og noen har direkte tilgang til den hvite sandstranden. Den moderne femstjerners hotell Steigenberger Golf Resort & Spa Camp de Mar tidligere Dorint Hotel finner du her også.

Camp de Mar har en pulserende blanding av internasjonale besøkende i løpet av sommeren, men er fortsatt veldig stille i vintermånedene. Likevel ville Camp de Mar være et godt valg for å leve og å leve hele året fordi de nærliggende byene Paguera, Port d'Andratx og Andratx tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe et hus eller leilighet i Camp de Mar etter en ferie, husk at denne regionen er ikke akkurat billig å kjøpe et andre hjem.