Booking.com

Cala Torta Mallorca

Cala Torta eller S'Aduaia er ca 10 kilometer fra Arta og er den største stranden i denne kommunen. Denne vakre sandstranden som ligger i den nordøstlige delen av øya Mallorca, i et område med lave steinete fjell, massevis av palmer og furutrær. Sanden er veldig fint og turkise vannet er krystallklart

Cala Torta er et utmerket sted for dykking og for forankring båter på en sandgrunn på fem meters dyp.
Cala Torta har spesielt en stor økning i både lokale besøkende og turister på grunn av sin evne til å sømløst brun.
Du må imidlertid først ordentlig ta værvarselet i hullene før kjøring til Cala Torta. Når vinden blåser fra nord og nordøst, er det ikke veldig behagelig å være på stranden, eller hva igjen av det å bo. Du kan nå det enkelt via en bratt og svingete vei.
Bilen kan parkere gratis i nabolaget. Fra Capdepera kan du ta sykkelen (22 km) hvor du merket en fjellvei i Cala Mesquida med røde prikker ved å ta suvenirbutikken, som tar deg til perfekt sand. Til fots kan du selv komme til stranden Cala Mesquida.

Igjen en advarsel med særlig vekt på de eksisterende badevakter og flagg. Den røde flagget betyr ingen svømming, den gule flagg betyr være forsiktig svømming er tillatt. Det grønne flagget indikerer at svømming er tillatt. Den oransje flagg indikerer at badevakt ikke er tilstede, så nyte stranden uten å ta unødvendige risikoer.