Booking.com

Inca byen på Mallorca

Inca med sine 22.000 innbyggere, er Inca den tredje største byen i Mallorca. Inca tilbyr handel, næringsliv, industri, landbruk og gode restauranter. Denne livlige byen ligger halvveis mellom veien Palma - Alcudia, som halverer øya. Inca er et "marked by", som du ikke bør gå glipp av. De smale, svingete gater daterer seg tilbake til den arabiske tid. Sogne kirken Santa Maria la Mayor med sin vakre klokketårnet står på grunnmuren av en moské. Kirken er unntatt under gudstjenestene, bare ses fra utsiden. Hva gjør inne kan sees, er de mange celIeres tidligere vinkjellere med store fat, tre bord og håndskrevne mat kort. Dette viser den tradisjonelle cuina malIorquina med tilhørende vin fra regionen. Skinn varer som tilbys for salg bør sees kritisk. Hver torsdag er det marked i Inca.

Ellers:
Castillo de Alaro, en festning ruin høyt over Alaró, med piknik-stil restaurant og hytter å overnatte.
Stien til toppen starter på 'Es Pouet', 3 km fra Alaró retning Orient; motsatt Hotel L'Hermitage begynner gangsti. Fantastisk utsikt over 622 m.

Siden middelalderen den viktigste pilegrimsmål av Mallorca. I klosteret, hvor Moreneta, Black Madonna er æret av fjellene, elevene ved skolen sang å synge, kalt på grunn av sine blå krage blavets, hver dag unntatt i skoleferiene på 11.15. På grunnlag av klosteret er to bar-restauranter og en stor gavebutikk. I den lille museum i sidefløyen av klosteret kjøkkenutstyr er utstilt tre århundrer. Du vil finne musikalske instrumenter, kostymer, klesdrakt, keramikk og funn fra tidlige historie Mallorca. Du kan også besøke den permanente utstillingen av den katalanske maleren Coll Bardolet.

Herfra går inn i eventyrlystne veien på øya La Calobra.

Åpent daglig 10:00 til 18:30 am, veien dit går gjennom Inca Selva og Caimari.

orient
Dette avsidesliggende landsby ligger i gledelig hvile på veien fra Alaró til Bunyola. Husene er laget av stein og delvis restaurert av utenlandske kjøpere, de står tett sammen rundt kirken. Spesialiteter av 30 innbyggere landsbyen er suckling gris og epler. Videre Orient hjemme i et ombygd kloster er den eneste virkelige "land hotel 'på øya, Eremitasjen.

Puig d'Inca, Inca fjellet på 4 km øst for byen, med la Ermita de Santa Magdalena, en delvis skogkledd åskam med parkering, panoramautsikt og et naturreservat. Over er en god mallorcanske restaurant.
Hagene er et flott eksempel på arabisk landskap med frodig vegetasjon, dammer, kaskader og fontener. Client var den mauriske guvernør i Inca, Benihabet, som gikk etter 1229 til kristendommen, og av den grunn ble ikke ekspropriert. Red Castle fra det 17. århundre, og fungerer som et museum.