Booking.com

Sa Coma Mallorca koselig seaside

Sa Coma kan være liten, men tilbyr deg en herlig ferie. Den har en fantastisk miljø med vakre strender. Det er masse å gjøre: det er eventyr aktiviteter, men også avslappende turer, og du kan seile over Middelhavet. I tillegg må de hyggelige butikker og terrasser Sa Coma fullført.
Sa koma har en lengde på 850 meter og en bredde på 40 meter. Meget stor er badebyen ikke. Med sine 750 innbyggere Sa Coma om sommeren er en travel og vennlig by. Sa Coma ligger på østsiden i Mallorca, 2,5 kilometer sør for Cala Millor.

Flyturen tar ca to timer og femten minutter. Fra flyplassen 'Palma de Mallorca Saint Joan, "det er ca 59 km mot Sa Coma. Din tid fra flyplassen til Sa Coma vil beløpe seg til en time.
Offentlig transport er ikke et problem i Sa Coma. Busser, drosjer og selv en turistbuss tar deg til din destinasjon. For å besøke andre attraktive stedene i omgivelsene, kjører bussen om to til tre ganger per time. Dette vil ta deg til Cala Millor, Porto Cristo og Cala Bona. Også fint for en dagstur. Hvis du ønsker en dagstur til S'illot og Cala Millor? Deretter kan du ta turisttoget. Den går hver time fra april til oktober. Det er også god tilgang til Manacor, Palma (by og flyplass), Cala Radjada og Puerto de Alcudia. Drosjer også kjøre det nok og vil lede deg til din destinasjon. Bare sørg imidlertid at du er dating før du kjører en fare eller be sjåføren om å sette måleren på. Dette kan spare deg for mye penger!
Ønsker du å oppdage byene Porto Cristo og Formentor? Gjør dette med den spesielle båttur som tar deg dit. Etter en avslappende båttur til en av disse stedene du i Porto Cristo nyte omgivelsene. Foruten de butikker, kafeer og barer, det er også de berømte grottene i Drach. Her kan du se vakre underjordiske innsjøer og stalaktitter i denne stalactite.

Planlegger du å gå på eventyr banen, deretter Reserva Africana sterkt anbefalt. I denne store safaripark på førti dekar, kan du se alle de afrikanske dyrene.
Disse dyrene lever bare i naturen. Med en bil, må du selv langs de mange sebraer, sjiraffer, løver og neshorn kjører. Det er hva vi kaller spennende tur! Gjøre en annen morsom tur med turisttoget. Dette tar deg til S'illot og Cala Millor. Disse to bildene er gøy å tilbringe en dag. Der kan du nyte de vakre hvite strender, travle gater, en pirat båt og lære å dykke på dykkesenteret. I området av Sa Coma er også en fin båttur venter på deg. Dette er ikke bare en båt, men en båt med en kortstokk med glass. Dette gjør det mulig å oppdage hele verden under vann. Glassbunn båt kan du ikke bare se de vakre omgivelsene, men er også i Middelhavet uten å bli våt!
Når noe går nordover, vil du finne Punta de n'Amer her. I denne fredelige naturlandskapet, kan du bare glemme alt rundt deg og nyte de gamle sanddynene. For en dag fottur, er dette definitivt et must med praktfull utsikt.
Det klare blå vannet og gjøre det vakkert flat sand Sa Coma til en ekte populært blad spot. Stranden Sa Coma har en bukt med steiner og skyggefulle områder. Dette lave vakre trær, som gir deg en vakker utsikt.

På stranden er det også mulighet til å leie strandenger og en paraply. Perfekt til å fylle en dag på stranden.

Stranden og havet er perfekt for alle. Havbunnen skråner forsiktig, slik at du kan lukke vannet uten at du plutselig neddykket tilstand. Ideell for barn så. Dette gjør Sa Coma stranden et populært sted for alle.
Sa Coma har mange restauranter, kafeer og barer. Så Sa Coma har ca førti spisemuligheter, inkludert kinesiske restauranter, pizzeriaer og burger ledd. Foruten å finne disse fet snacks, er det 23 barer. Disse spenner fra britiske puber til tyske barer.

Sa Coma har ikke mye uteliv. Det er et diskotek, men for den virkelige livlig natteliv kan du gå til El Arenal, ligger det nord for Sa Coma. Selv om Sa Coma er ingen Salou, kan du også kose seg i kafeer og barer, som Sa Coma å lage en fest!

Sa Coma tilbyr mange fine turer. Enten for en dag med shopping, som en dag mellom løver og neshorn kjøring. Det er også noen fine båtturer til andre fine steder i området av Sa Coma. Og for avslapping er det det vakre naturreservatet Punta de n'Amer. For alle har Sa Coma eller på fritidsaktiviteter. Også for barna. Det er mange morsomme ting å gjøre slik som gocart på go-kart bane, rocking i en av lekeplasser, komme bort racing i elektriske biler, trampoline eller ta en ridetur.

For sportsentusiaster er det mye å gjøre i Sa Coma. På land eller i vannet, Sa Kom har alt. Hva med et slag tennis eller foretrekker du å spille squash, ridning, golf, fotball, håndball, volleyball, inline skating eller trener? Dessuten kan du, men hvis du foretrekker vannsport, har Sa Coma også mange idrettsaktiviteter i butikken for deg. Vent tenker på dykking? Dette er også en spesiell dykkerskole. Deretter er det plass til å leie pedalbåter eller vannski. Ønsker hele enda villere, så er det den "bananbåt. Du river av en banan båt over Middelhavet!

I tillegg til alle idretter, er det også mange butikker! Sa Coma å få så mange som 95 små butikker. Disse spenner fra suvenirbutikker, skinnbutikker, supermarkeder og klesbutikker. Mellom alle disse butikkene, selvfølgelig er det også alle typer fine kafeer, restauranter og barer. Nok til å holde deg underholdt godt.