Booking.com

Son Vida romantisk beliggenhet på Mallorca

En ferie i Son Vida en romantisk beliggenhet mellom fjellene og Middelhavet, på den solfylte øya Mallorca, hvem ville ikke ha det !!.
Høye topper, grønne åser og golfbaner er i bakgrunnen på ferien din i Son Vida, en bortgjemt feriested på Spanias største øy av Balearene.
Fra Son Vida har du panoramautsikt over hovedstaden Palma, som ligger ca 8 km, samt gi enkel tilgang til stranden ved Middelhavet, som kan nås med bil i ca 10 minutter.
Palmas elegant villastrøk Son Vida ligger i tilknytning til kommunen Calvia. De nærliggende kyster Middelhavet består av små naturlige strender, lune viker som Platja de l'Oratori og lange sandstrender.
Båtfolk som finnes på de livlige strendene Magaluf og Cala Major ulike fasiliteter, inkludert dykking klubber og surfe skoler.
Son Vida er også ansett som et paradis for golfere, i 20 minutter kan du gå til de tre 18-hulls baner Son Vida, Son Quint og Son Muntané og 9-hulls golfbane på Arabella Golf Resorts.
Turgåere, syklister og terrengsyklister utforske skoger, vinmarker, olivenlunder, mandel og appelsintrær daler og åsene i innlandet og de nærliggende fjellkjeden Tramuntana.
Son Vida har flere gode hoteller der du vil mangle noe.