Booking.com

Ferier i San Telmo på Mallorca

En 180 meter lang sandstrand på vestkysten av Mallorca og idyllisk utformet summered i San Telmo sikre en avslappende ferie. Stranden i San Telmo er et utmerket utgangspunkt for bading og dykking. Ulike vannsport skoler tilbyr kurs og leie nødvendig utstyr. På vestkysten av Mallorca, kan du se frem til jevn vind som er ideelle for surfere og seilere. Fra San Telmo bør du definitivt betale et besøk til offshore øya Sa Drago og du kan få øye på den baleariske Lizard. Lenger sør du kan nå med båt til den fortryllende bukten Port d'Andratx. Andre interessante steder å besøke er Torre de Sant Elm og det asurblå vannet i balle Cala en Basset (liten steinstrand).
I San Telmo, finner du små koselige hotell i en romantisk og fredelig atmosfære og det meste med ulike spa-pakker. De fleste hoteller kan bli funnet i nærheten av stranden og havnen, kan du få enda mer ut av atmosfæren i det tidligere fiskeværet. På boulevard kan du også spise på en av de typiske mallorkinske tavernaer og smake på lokale viner. For en drink du også fått til deilig tapas, krydret geitost, fig brød med et snev av anisette, en næringsrik fisk lapskaus og katalansk Caldereta, en suppe av fisk, tomater, løk og paprika.
San Telmo er også en del av Ruta de Pedra og Sec (lang avstand trail).
I San Telmo, kan du forvente idyllisk fred, hvor du kan trene og slappe helt av og nyte hvite sandstrender, bratte klipper og mallorcanske retter.