Booking.com

Orient Mallorca annet

I en idyllisk dal med navnet Orient ligger på den solfylte øya Mallorca, vil du finne den uberørte landsbyen Orient med bare 30 innbyggere, omgitt av et vakkert landskap med unike fjellene i bakgrunnen. Midt i Serra de Tramuntana, rundt 26 kilometer fra den baleariske hovedstaden Palma er den lille koselige landsbyen, uberørt og med en unik utsikt over fjellene. Hvil i isolasjon, og at fra første minutt, så jeg må beskrive Orient, samtidig varmen av sine innbyggere. Sentrum av den lille landsbyen ligger på en lav ås og kan lett besøkes til fots. Spaser gjennom de smale gatene og nyte den idylliske gjestehus, koselige kafeer og kulinariske herligheter i regionen. Rettene er ofte raffinert med de beste olivenolje i regionen, som er hentet ved hjelp av den gamle trehus vindmøller i Orienten dalen. Kirken Saint Jordi er ikke bare et landemerke, men også fungerer som et pilegrimsmål, for det meste på søndager liker å komme til Orient.
Nyt ferien i Orient fra første minutt og nyte bekymringsløse dager i en fire-stjerners hotell eller i en romantisk eiendom omgitt av vakre oliven- og kirsebærhager. Orient har stasjonær tid ideen av tiden. Dalen synes fylt med mandel frukthager og flokker med sauer. Prøv den deilige epler, som du kan kjøpe fra flere epleplantasjer.
Detaljene i dalen er best utforsket med din leiebil. Nærmeste tettsted Alaro er ca 10 km og stranden i nærheten av Puerto de Soller kan nås på ca 20 minutter. Aktiv du er på ferie i Orient. Mens fotturer du kan nå de vakreste stedene i de vakre Tramuntana-fjellene. Som et populært reisemål for turgåere Puig des Moix går til Cuber reservoaret som ligger 750 meter over havet.