Booking.com

Romantiske hoteller i Mallorca

Cases de Son Barbassa Hotel
Øya Mallorca er et paradis for par som ønsker og bare ønsker å nyte hverandres selskap en pause. Nedenfor finner du de beste hotellene i romantiske hoteller med spesialtilbud for par, med flotte restauranter og spa-behandlinger.

Uansett anledning for en feiring på Mallorca, har øya å tilby fantastiske steder. Enten du drømmer om en beliggenhet ved havet, en bortgjemt retrett i fjellet, eller en tur til hovedstaden for en romantisk helg, er alt mulig i Mallorca.
Topp 10 mest romantiske hotellene i Mallorca.

Kan Estades Finca Hotel, Paradise. Kan Estades ligger utenfor den vakre landsbyen Calvia. En romantisk gjemmested, golfbaner, strender og turstier er innen rekkevidde.
Belmond La Residencia Hotel Deia. Denne berømte romantiske hotell som ligger i den nordvestlige delen av Mallorca i Deia hotellet, er en av de beste på øya, og tilbyr en utmerket restaurant og et godt spa.
Son Julia Boutique Hotel Mallorca. Hotel Son Julia i Llucmajor er en luksuriøs herregård som har blitt omgjort til et vakkert luksushotell.
Hotel Can Simoneta. I nordøst av Mallorca rett ved sjøen, dette femstjerners eneste hotellet for voksne (voksne). Hotellet med 28 rom og suiter med spektakulær utsikt over hagen, og tilbyr mye underholdning.
Gran Hotel Son Net. Nyt kunsten og den vakre utsikten over Puigpunyent, fra det elegante og koselige hotellet, som ligger i fjellene i Mallorca.
Cases de Son Barbassa Hotell. De Cases de Son Barbassa ligger i nordøst i Mallorca, og er en samling av restaurerte hus i den vakre naturparken Llevant, en drøm sted for ferien.
St. Francesc Hotel Singular. De fem-stjerners hotellet ligger i en 19. århundre herskapshus i den historiske byen Palma de Mallorca, bare 300 meter fra katedralen og 600 meter fra havnen. Rommene er spektakulære og fantastisk restaurant, en takterrasse med et stort basseng gjøre det komplett.
Jumeirah Port Soller Hotel & Spa. Dette fem-stjerners hotell med 120 rom åpnet sine dører i 2012. Hotellet har spektakulær utsikt over havnen og det åpne havet. Hotellet har to restauranter (Cap Roig og Fanals), to bassenger, fire barer og salonger, spa med 10 behandlingsrom, tyrkisk bad og en Barbaroja Kids Club.
Hilton Sa Torre Mallorca Resort. Midt i uberørt natur, dette hotellet med en imponerende tårn fra det 14. århundre på eiendommen Sa Torre familievennlig.
Gran Hotel Soller. Gran Hotel Soller er bare fem-stjerners luksushotell i sentrum av Sóller. Den har en vakker spa kompleks, en god restaurant og en sentral beliggenhet for å utforske Sóller.