Booking.com

Bendinat eksklusive feriestedet på Mallorca

Bendinat er en badeby i kommunen Calvia på øya Mallorca. Bendinat er en vakker beliggenhet ved kysten, og det står i sterk kontrast med bakgrunn i de omkringliggende Tramuntana-fjellene.

Beliggenheten er unik og eksklusiv, derfor vil du finne mange luksuriøse villaer og leiligheter, hvor du Palma, men også enkel tilgang til turiststedene Magaluf og Palma Nova og Puerto Portals.

Bendinat er virkelig en vakker landsby. Utvilsomt en av de mest tiltalende trekk ved Bendinat er bare mangel på attraksjoner. Det gir en følelse av isolasjon og luksus på et sted hvor du er svært nær den kosmopolitiske hovedstad Palma kan holde fin ferie. Det er en ideell base for eldre par og familier som setter pris på komfort uten å måtte bo i et senter.

Bendinat er kjent for sin eksepsjonelle golfbanen Real Golf de Bendinat. Den 18-hulls bane ligger i hjertet av den prestisjetunge Bendinat. Det ligger i en pittoresk skogkledd dal, og tilbyr helt fantastisk utsikt over området. Ærespresident i klubben er ingen ringere enn kong Juan Carlos av Spania. Klubbhuset tilbyr utmerkede fasiliteter og en fantastisk utsikt over det 18. hullet.

Cala Bendinat er en liten strand omgitt av furutrær og direkte tilgjengelig fra boligområdet. Den lille stranden er ideell for strandelskere på jakt etter et rolig sted.

En av de mest anerkjente restauranter i Bendinat La Terrazas de Bendinat. Fra en vakker terrasse ser rett over Middelhavet. En annen populær matopplevelse er Es Romani på Lindner Hotel. Du har mange flere kulinariske valg i nabolandet havnen i Puerto Portals.
Den rolige og romantiske omgivelser, kombinert med luksus yachter og eksklusive butikker gir et anstrøk av klasse til kvelden.

Hotel Bendinat er skjult ved sjøen. Det tilbyr sine gjester en luksuriøs opplevelse i en fantastisk beliggenhet. Det har sin egen steinstrand ideell for bading og dykking i det kjølige Middelhavet. Sandstranden Bendinat er bare en kort spasertur langs kysten. Hotellet tilbyr også ulike golfpakker.

Bendinat seg fortsatt ganske rolig og fredelig gjennom hele året. Hotel Bendinat og Bendinat Royal Golf Club organisere noen hendelser. Kunstutstillinger, musikalske innslag og kommende arrangementer kan bli funnet på sine nettsider.

Leve i Bendinat.
Bendinat er populær blant de rikeste av det internasjonale samfunnet, og at mange år.
Det store utvalg av unike og luksuriøse villaer, gir et sunt eiendomsmarkedet. Det er noen vakre villaer og leiligheter tilgjengelig. Leilighetene koster mellom 350 000 og 1,5 millioner euro, avhengig av beliggenhet og størrelse. De vakre villaene er i salg fra 1 million, kan prisen selv nå 10 millioner euro. Hvis du endelig funnet din drømmedestinasjon etter å ha besøkt Bendinat, la spesielt godt informert og informert av en av de mange meglere.
Beliggenheten i sørvest for Mallorca er også ideelt hvis du er ute etter barna til en internasjonal skole, vil du også finne et stort antall private klinikker i området. Bendinat gir enkel tilgang til Palma og de nærliggende ferie, motorveien er faktisk bare en kort kjøretur unna.