Booking.com

Capdella pittoreske landsbyen på Mallorca

Capdella er en pittoresk landsby som ligger på Puig de sa kran i Tramuntana fjellkjeden, som ligger mellom de litt større byene Calvia og Andratx i sør vest Mallorca.

Selv turen til den vakre landsbyen Capdella er verdt. Det fører gjennom et kupert terreng, fantastisk fjell og skoglandskap.

Selv om du ikke kan ta mye i landsbyen, bortsett fra å nyte den vakre naturen, er det et hyggelig sted å stoppe for et måltid eller for å tilbringe en avslappende ferie i vakre omgivelser med unik utsikt, denne attraktive delen av øya Mallorca.

Steinhus, rustikk og designervillaer bebodd av det internasjonale samfunnet, som gir året rundt for en livlig atmosfære i denne landsbyen.
Mens du utforsker du sannsynligvis støte på spor fra perioden romerske og mauriske okkupasjonen. Interessant, renovert slott hotellet Castell Son Claret, som stammer fra midten av det 18. århundre.

I landsbyen finner du kun det mest nødvendige shopping, men det finnes andre butikker i nærheten som Peguera og Port Andratx, her finner du et godt utvalg av rimelige designerbutikker og skinn butikker. Palma kan nås med bil i ca 30 minutter. Hver mandag er det et marked i nærheten Calvia.

Capdella og området er et eldorado for sykling og turgåing. I tillegg er det bygd et flott utgangspunkt for å utforske de nærliggende landsbyene med bil i ca 15 til 30 minutter. Mange populære strendene i sørvest for Mallorca og førsteklasses golfbaner er ikke langt unna Capdella. I 15 minutter, kan kunstelskere nå den berømte moderne kunstgalleri CCA Andratx.

Selv Capdella er bare en liten landsby, vil du finne svært gode restauranter, hvorav noen har et godt rykte, som Michelin-restauranten Zaranda, som ligger i Castell Son Claret Boutique Hotel.

Overnatter du i hytter eller i restaurert og omgjort Castell Son Claret Boutique Hotel, som ligger i utkanten av landsbyen.

Hvis du etter et besøk til landsbyen og regionen, føles så tiltrukket Capdella og bestemmer seg for å gå på jakt etter et hus, er Capdella et relativt dyrt sted hovedsakelig på grunn av sin beliggenhet.