Booking.com

Puig de Ros Mallorca

Nær hovedstaden, Palma, er den drømmende ferie landsbyen Puig de Ros på sørkysten av Mallorca, i kommunen Llucmajor. Stranden med sine klipper er favoritt stranden av lokalbefolkningen. En smal sti, naturlige fjellformasjoner og flate steinheller preger landskapet rundt stranden Puig de Ros. Fred, natur og fantastisk utsikt over Middelhavet.
Puig de Ros er et eldorado for dykkere og snorklere, på grunn av de bratte ruvende vegger av kysten. Opplev Middelhavet med sine grotter, rev og koraller, og nyte god synlighet i krystallklart vann.
Puig de Ros har også en liten marina med seiling og motorbåter, hvor du kan tilbringe en spennende dag på sjøen. Middelhavet er hjem til delfiner og tusenvis av fugler. I den sørlige delen av Mallorca er også noen svært vakre øyer utenfor kysten som er verdt et besøk inkluderer naturreservatet øya Cabrera. Med leiebil Walt selvsagt mye mer å oppdage, både i natur og kultur. For eksempel besøke grottene i Drach, grottene i Hams i Porto Cristo. I hulene i Drach, kan du forvente en undersjøisk innsjø med tente og bisarre fjellformasjoner. Tilbake til kysten kan du hele veien til Palma, hovedstaden på øya, Bellver borg bygget på en stein sett fra avstand. Palma er turist sentrum av Mallorca, og har nok av kafeer, restauranter og eksklusive butikker ligger på veier for shopping. Bestill gjerne reise til den sørlige delen av Mallorca og oppleve røff kyst med sine bortgjemte bukter og vakre strender.