Booking.com

Cala Mandia Mallorca gjør ferien drømmer

Cala Mandia ligger på østkysten av øya Mallorca. Pulver-fine sandstrand og idylliske viker venter deg. Fantastisk stille nyte Cala Mandia, en liten strandby som er en av de mest populære feriemål i Spania. I sentrum av Cala Mandia, sør for Porto Cristo finner du noen butikker, slik at du kan ta din souvenir.
Høydepunktet på ferie i Cala Mandia, det er 60 meter lang og 120 meter bred, hvit sandstrand skråner forsiktig inn i asurblå havet og er ideell for bading. Cala Mandia har tre vakre bukter. Den lille turisme har dannet rundt overfylte strendene i Cala Mandia og nabostranden Cala Anguila. Nyter solen i en komfortabel solstoler, strandbarer, strandvolleyball og pedalbåt leie alt mulig på ferie i Cala Mandia. Den tredje bay ligger mer til sør for Cala Romantica. Den lokale stranden er romantisk og rolig grenser høye klipper, Cala Romantica en bukt der du kan skue.
Utflukter i området kan gjøres med buss, med avgang fra sentrum. Du kan også utforske området med bil. Bestem din ferie rytme og oppdage en ferie region og urørt sted på østkysten av Mallorca. Manacor, den nest største byen i Mallorca med det historiske sentrum, kan Porto Cristo med sine berømte grotter være de første destinasjonene med din leiebil.