Booking.com

Ingen sex, narkotika og alkohol i Magaluf

I den kommende sommersesongen er det å gå etter den velkjente "fine engelsk stil" i Magaluf tilbake for mer. Bystyret i Calvià vil forby forbruket av alkohol i gaten og forby organiserte drikke bouts i restaurantene. I tillegg til å jobbe sammen med spanske kolleger for sikkerhets britiske polititjenestemenn.
Dette er et resultat av en rekke tiltak til den baleariske regjeringen jobbet sammen med rådhuset, delegasjon av den sentrale regjeringen og arbeidsgiverorganisasjoner og beboere i Magaluf og presentert på onsdag. Dominert av den britiske turisme kystlandsby hadde gjort i fjor sommer med ulike sex, alkohol og narkotika skandaler overskrifter.
Balearic Turistminister Jaime Martínez kunngjorde at myndighetene vil ta tøffe tiltak i Magaluf å hindre skade på bildet av Mallorca som feriemål. Delegatene av den spanske staten, Teresa Palmer, sa den internasjonalt samarbeid har vist i det siste i andre steder gode resultater. Her i pilotprosjekter spansk og utenlandsk politimann hadde fastsatt i lov og orden i noen turistområdene "blandede grupper bruker".
Reiselivs sone Magaluf er forklart av baleariske regjeringen heller ikke denne fredagen for "moden turist sone," Martínez sa. Denne uttalelsen vil utgjøre det rettslige grunnlaget for å ta deg dit i den forstand av det felles gode, renovering av kystsamfunnet raskere og mindre byråkratisk angrep kan.