Booking.com

Utflukter Cala Millor Mallorca

Cala Millor er en flott strand reisemål, og det er ulike utflukter. Cala Millor ligger på østsiden av Mallorca, en av de vakreste buktene på øya. På grunn av de omfattende hvit sand og klart vann, er dette et hyggelig sted å tilbringe ferien. Den lange promenaden med butikker inviterer til en rolig spasertur. Også i det livlige gågaten i sentrum er flere butikker, restauranter og noen barer for kveldsunderholdning kan bli funnet. Kanskje du vil ha noe mer enn bare en brunfarge i løpet av ferien, nedenfor vil jeg prøve å beskrive. Noen utflukter i Cala Millor eller omgivelsene

Havet i Cala Millor er rolig og tydelig, derfor ideell for snorkling. Det beste stedet å se massevis av fisk Cala Bona, der den steinete nes er hjem til barracuda. Gjennom strandpromenaden går du der i 15 minutter.
Internasjonal luftballong festivalen finner sted hvert år i løpet av de siste fem dagene av oktober, himmelen farger. Mer enn 50 varmluftsballonger fra Europa og USA Du kan kjøpe en billett og seile selv.
Bare på kanten av nabo Sa Coma vil du finne bilen safari zoo. Moro for barna, fordi her vil du kjøre over en fire kilometer lang sti langs sebraer, sjiraffer, løver og elefanter. Ta litt tid antennen fra taket av bilen din, kan apene skape kaos, eller bruke mini toget. De siste kjente inngangsbilletter er 19 euro for voksne, 12 euro for barn under 12 år (25-07-2014). Parken er åpen hver dag 09:00-18:30.
Cala Millor har også sitt eget marked på torsdager 05:00-20:00 i de tidlige morgentimer. Her kan du kjøpe typiske duker eller skinnposer. På fredag ​​i Son Severa ti minutter et stort gatemarked holdes, hvor mye frukt og grønnsaker tilbys, samt suvenirer skåret fra oliventre.
Hvis du har lyst til paella, så kan du gå til restauranten Tia Jass, Avenida del Bon Temps 26, i denne moderne restaurant noen kvartaler fra strandpromenaden, autentiske mallorcanske retter, slik som kanin, blekksprut, hummer, paella, samt vegetarretter. Det er også et møtested for lokalbefolkningen, på 21:30 er der for å motta den. Seat ikke mer
Selvfølgelig er det utflukter fra Cala Millor til Palma og Alcudia, buss måten kan du oppdage selv hele øya, ellers kan du alltids leie en bil.
Da er du ikke lei og ønsker å danse, så må du gå til Disco Karussel. Her kommer de internasjonale turister, men også de lokale innbyggerne. Levende musikk, strip show, artister, dansere, tre barer og DJ som vet hvordan å få alle i bevegelse. I tillegg er det La Havana (disco bar), den Chaplin Bar, Rock Cafe, Hollywood bar, diskotek Space og Piccadilly bar ennå.
Du trenger aldri å kjede deg i Calla Millor, er det 24-timers alltid noe som skjer.