Booking.com

Mallorca i høst

Mallorca er vakkert i høst. Hvorfor du bør bare i løpet av høsten til Mallorca?

En. Den gjennomsnittlige temperaturen i oktober er mellom 22 og 25 grader Celsius, noen ganger til og med 30 grader Celsius. Noen få dråper regn kan falle i høst, men det er som regel tørt og solrikt. Ikke for ingenting heter Mallorca også kalt solen øy, med et gjennomsnitt på 300 soldager per år og at flyging bare noen få timer.
2. Om sommeren er strendene ofte overfylt i høst, er strendene ofte øde bukter og noen presenterer seg selv som et postkort.
3.In høsten kan også nyte svømming, er gjennomsnittstemperaturen rundt 22 grader Celsius. Du kan fortsatt svømme godt i november måned. Mallorca selv
4. Du har mer plass i høst overalt, shopping i Palma stress og ingen folkemengder ved katedralen Le Seu, ​​selv i helgene.
Hoteller, leiligheter, samt flybilletter og leiebil er mye billigere i høst. Betal hensyn til bøker og gjøre bruk av en super tilbudet.
5. Høsten er den ideelle tiden for turgåing og sykling på Mallorca. Oppdag de Tramuntana-fjellene til fots eller på sykkel. Spaser fra Banyalbufar til den pittoreske fiskerlandsbyen Port d'es Canonge. Gjennom smale skogsstier Nice er også den gamle pilegrimsruten fra Port de Soller til Deia.
6. Mellom oktober og desember i Mallorca kraftig risting bønder til oliventrær. De små grønne fruktene er høstet og tatt til møllen. Fabrikken på Inca Son Catiu, kan du besøke hver onsdag under innhøstingen fra 11:00. Du kan olje smaker og en salgsområde.
7. Alt er mer avslappet i løpet av høsten i Mallorca, vil du virkelig nyte tradisjonelle retter som pattegris, lammekoteletter eller fisk og kjøttgryter . I tillegg, selvfølgelig, de mange tapas og et glass god vin fra øya.
Hvis slik at du ikke er bundet til å gå i sommermånedene, ferier, er Mallorca en ekte vinner i høst.