Booking.com

Nye bøter etter 1 juni 2014 i Mallorca

Det er definitivt en ny 1-06-2014 straffer gjelder i Palma på øya Mallorca .
Nedenfor er en liste over de nye straffer , så pass opp i forkant er for to. Alt har å gjøre med riktig oppførsel ! . Politiet har nå et rettslig grunnlag for å straffe . Overgrep i ​​det offentlige rom
Følgende lovbrudd inngår i reguleringen .
Når du går i sentrum av Palma , uten skjorte eller badetøy , eller bruke offentlig transport kan bli straffet med en bot på mellom € 50 , - og € 200, - . Unntatt selvfølgelig stranden , promenaden og tilgang til stranden .
Alkohol : carousal i Playa de Palma i friluft ( bøtter med alkohol ) er begrenset . Alkohol på gatene og på stranden snart tabu , i det minste i større grupper , og når det gjelder støy. Drinkene vil bli konfiskert og lovbruddet straffes med en bot på mellom € 200, - til € 400, - .
På gaten spytting eller urinering koster € 50 , - , som også er sant for spytter tyggegummi , kaste sigarettsneiper . I tillegg hore løpere vil bli straffet med bøter på mellom € 200, - og € 400, - .
Hvis det røde flagget vises på stranden , ikke bade i sjøen , gjør du slik at du kan forvente en bot på mellom € 200, - og € 400, - . Syklister bør også være forsiktig , sykling på fortau, og du risikerer en bot på mellom € 50 , - og € 200, - .
Føl deg fri til å reise til den vakre øya , men tar hensyn til ovennevnte regler vil være  på den 1 juni 2014.