Booking.com

Emigrere til Mallorca

Emigrere til Mallorca. Et liv på solsiden . Det lyder som et eventyr , frisk start og frihed. Men før du er i stand til at dele de positive følelser med dem, der boede betyder meste udvandring bureaukrati . Hvis du ønsker at flytte til Mallorca, du bor i Norge , en række administrative procedurer til at gå igennem. Ved at gøre alle disse opgaver , er det vigtigt, at du har den rigtige rækkefølge , og har de vigtige dokumenter og optegnelser.
Det første kursus, som du skal indtaste i kontoret indvandring. Den foreløbige NIE skal anmodes ( NIE = Número de Identidad den extranjero ) . NIE opnår , når du har indtastet direkte ind i begyndelsen af ​​Udlændingeservice en formular. Gebyret er ca € 10, - dette skal betales ved en bank. På hvilket bankerne kan gøre dette , vil du høre ved skrivebordet for tjenesten indvandring. Ved udstedelse af en foreløbig NIE er præsentationen af ​​en norsk id-kort er tilstrækkeligt.
Med den foreløbige NIE man får som en ny beboer på Mallorca på Social Security et løbenummer ( Numero de afiliación ) . Du bør altid tage den oprindelige NIE , identiteten af den oprindelige og en kopi. Dette vil spare dig en tur til et kopicenter .
Hvis du har formået at få både midlertidig NIE , antallet og adgang antallet af social sikkerhed, skal du rådføre dig med din fremtidige arbejdsgiver sammen med de dokumenter, der kræves for beskæftigelsen.
Hvis du har en underskrevet kontrakt , i besiddelse du har brug for indvandring ( Immigration Department ) igen, og du kan anmode om en endelig NIE ( Residencia ) . Betal - i banken omkring € 10, igen. Ansøgningen skal også ledsages af en kopi af ansættelseskontrakten , den foreløbige NIE , adgang antallet af social sikring og identifikation. Hvis alle betingelser er opfyldt , vil du modtage den eftertragtede " Residencia " , i form af en lille green card. Den " Residencia " kan udstedes. På den første arbejdsdag på det tidligst Åbning af en bankkonto er normalt muligt kun mod forevisning af det grønne kort .
Hele processen er temmelig kompleks og krævende sin tid, hvilket er grunden til hver emigrant ikke anbefales ved starten af arbejdet , kun været der kommer til øen et par dage tidligere .
Den foreløbige NIE nummer og CPR-nummer kan der anmodes om . Inden arbejdet påbegyndes Derudover vil du have tid nok til at åbne en konto for at købe . En spansk mobiltelefon ( kort ) til Selvfølgelig købe et hus på Mallorca tager også tid og bureaukrati .
Adresse Indvandring
( Oficina de Extranjería )
Carrer Ciutat de Querétaro s / n 07007 Palma de Mallorca
Telefon: 971-989170

Seguridad Social
La Rambla, 18 07003 Palma de Mallorca
Telefon: 971-218300