Booking.com

Supermarkeder på Mallorca

Det er nok av supermarkeder i Mallorca, fra store til små og fra billig til dyrt. Spesielt i turistområdene, der i tillegg til stranden er hovedsakelig hoteller og restauranter, er det ganske vanskelig å finne et stort supermarked med rimelige priser.
Her, derimot, vil du finne en liste over de beste supermarkeder med lave priser. I utgangspunktet er det tre store dagligvarekjedene i Mallorca: Carrefour, Eroski og Mercadona, pluss noen mindre som Dia, Alcampo og Hipercor. I tillegg er de discounters Lidl og Aldi har flere grener på øya, her kan du kjøpe mange av de populære produkter som du kan kjøpe i Nederland og Belgia, men også typiske spanske produkter. Hvis du virkelig er ute etter et stort supermarked, kan du finne det beste i Palma, de tre store Carrefour supermarkeder finnes i vest, nord og øst for byen. Selv om de ikke er av samme størrelse det er overveldende. Frukt, grønnsaker, kjøtt og selv alkohol er rimelig. Veldig dyrt i Mallorca er bare noen korn og melkeprodukter. Den beste måten å Carrefour Porto Pi er i umiddelbar nærhet av porten. Likevel trenger du enten generelt har en bil. Supermarkeder i turist steder som Cala Millor eller Cala Ratjada, er ikke bare mangelvare, men også i gjennomsnitt dyrere, delvis på grunn av større avstand til Palma. Det beste alternativet er vanligvis fortsatt kjeden Eroski, som også har avdelinger i Cala Millor og Cala Ratjada. Du finner dem i boligområder vekk fra hotellene.
Det verste alternativet er Spar supermarkeder, de ligger stort sett i nærheten av stranden, deres tilbudet er begrenset og prisene er ofte ekstremt høy. For en liter cola du betale ca € 3, - og prisene er sammenlignbare med prisnivået i en motorvei bensinstasjon.