Booking.com

Beach klubber Mallorca

Foruten de tradisjonelle Chiringuitos (strandbarer) og enkle strandrestauranter er i Mallorca stadig elegante salonger og klubber på kysten. Nedenfor vil jeg nevne fem for deg, med ulike konsepter. Dette er ikke bare solsenger, strand, basseng, men også til overlegen grad av service, på privat eiendom og innbydende atmosfære. Ulike arrangementer og kulinariske høydepunkter inkluderer en del av konseptet.

Purobeach grunnlagt av svensken Mats Wahlström i Cala Estancia (C /. Pagell) er som mor til alle strandklubber og har nå kontorer i Barcelona og i De forente arabiske emirater. Mallorca forretningsmenn har tatt over klubben og fortsette sin ekspansjon på verdensbasis. Hver dag kan du gå inn i klubben fra taket ditt, fra 14 am til chill-out, touring DJs og BBQ for 35 euro.
Mood Beach, urettmessig klubben Mood Beach i Costa d'en Blanes (Ctra. Andratx, km11), spesielt populært blant briter. Plasseringen er virkelig vakker. Nylig, til ære for de åtte-års jubileum, ble klubben enda mer kledd opp. På festen med middag show og en grand buffet, ble gjestene behandlet på reker og ulike kjøttretter. Mood Beach er populære i lunsj søndag, samt hver fredag ​​holdt salsa kveld. Gjestene er også velkommen for en drink eller en kopp kaffe.
Nikki Beach, ikke bare i Miami, St. Tropez, Ibiza eller St. Barth, er det Nikki Beach, men nå også vært to år i Magaluf på Mallorca på Avenida Notario Alemany en Antoni i Magaluf. Området som tidligere bare kjent ved fester briter, derfor har klart å heve nivået. Når publikum er i hovedsak de temakvelder svært populære. Et svømmebasseng, strandstoler og parasoller og enda en båt transport er tilgjengelig.
Port Verd del Mar, mellom Costa dels Pins og Cala Millor finner du Port Verd del Mar, som ligger i urbanisasjonen Port Verd (Ronda del Sol Ixent). Den tidligere Berlin-toppmøtet restauratør Hubert Lehmann og hans kone Tetyana har restauranten raskt forvandlet til en magnet for gourmeter. "Vi er mer enn restaurant Beach Club," sa verten, men det er en privat strand og fortøyninger for båter. Den friske middelhavsmat av kokk-kokk Manfred Dieler inkluderer delikatesser som "Surf & Turf" (hummer og biff), fine tunfisk carpaccio eller bare iberisk skinke. Fersk fisk og et snev av raffinement er også en del av konseptet.
Nassau Beach, på Palma byen stranden Can Pere Antoni (Paseo Portixol), har en fantastisk utsikt. Operert flere år av eieren av hotellet Guenther Aloys av Tyrolean skistedet Ischgl. Men det går på Mallorca tidligere roligere, bortsett fra stranden hendelser.