Booking.com

Markeder i Mallorca

Sun, er sjø, strand, kultur, natur og underholdning naturligvis passe noen som virkelig er på Mallorca, men mange turister er også de ulike markedene på øya Mallorca en velkommen endring. På Mallorca er markedet anses det beste stedet å bli kjent med de lokale spesialiteter og til å mingle med befolkningen. Mallorca har mange markeder, nedenfor vil jeg gi en oversikt over de fire viktigste.
Market Santanyi i et imponerende landskap, er det ukentlige markedet i Santanyi hele året på hver onsdag og lørdag. Unntatt hellig markedet hver onsdag og lørdag 08:00 til 12:00. For gourmeter og kulinariske oppdagelses markedet Santanyi er det rette stedet. Hvis du liker avslappet shopping på markedet, anbefaler jeg at du kommer tidlig. Fra Palma kan nås via MA-19 Santanyi på 45 minutter.
Market Arta: hver uke, på tirsdager, markedet er holdt i den vakre byen Arta til ca 13:30. Bodene er satt opp rundt Plaça del Conquerodor. Tilbys vil omfatte håndlaget mote fra fjernt Afrika, designer stykker mallorkinske kunstnere, typiske suvenirer av øya, slik som sol hatter og kurver og duftende urter og te. Naturligvis, selvfølgelig, de tradisjonelle tilbud av frukt og grønnsaker fra regionen. Artá ligger lengst øst på øya Mallorca. Med bil via MA-15 trenger du ca 50 minutter å dekke avstanden mellom Palma og Arta. Du kan også ta buss linje 411 fra Estació Intermodal mot Cala Ratjada. Du er da ca 1 1/2 timer.
Markedet i Alcudia: dette markedet i Alcudia er en av de større. Det ukentlige markedet strekker seg over en stor del av den gamle byen. Mange boder er stilt opp langs de historiske bymurene, slik at besøkende får et førsteinntrykk av de imponerende bygningene i den gamle romerske byen. Market dager er tirsdag og søndag 08:30 til 13:30. Grønnsaker, frukt, sko, klær, lærvarer, sengetøy og smykker og noen afrikanske produkter vises. Bruke MA-13 ​​Alcudia kan nås fra Palma i ca 40 minutter.
Markeder i Palma: den klart største markedet i Palma de Mallorca er den Mercat Olivar, som ligger i den nordlige sentrum mellom henne nuseum Fundacion Juan March og bussattion Estacio Intermodal. På den besøkende venter en stor delikatesse hall, hvor delikatesser er solgt over hele verden. Spesialiteten av markedet, men er bredt spekter av fisk og sjømat. Santa Catalina er et annet marked i Palma, kan markedet bli funnet mellom Placa Progreso og Via Argentina og regnes som den vakreste av de tre markedene i hovedstaden. International delikatesser, frukt og grønnsaker, men også et bredt utvalg av viner tilbys for salg. Pere Garau er den tredje markedshallen i Palma. Markedet Pere Garau er kjent for sine lave priser, det ligger på Plaça Pere Garau, i nordøst av den gamle byen.
Andre markeder kan bli funnet i Andratx på onsdager 08:00 til 14:00, Calvia på mandag 08:00 til 13:00, Sineu på onsdager, prøve å være der før 11:00 for da bussene ankommer med turister, Inca torsdag Consell loppemarked på søndager 07:00 til 14:00 og Sa Pobla på søndag morgen.