Booking.com

Mallorca barnevennlige hotellet

Mallorca er ideell for en ferie med hele familien og ikke bare på grunn av den relativt korte varigheten av flyturen. Mallorca har noen gode hoteller for barn. Familievennlig hoteller tilbyr et variert program for den lille fritid og arbeid med kvalifisert personell. Nedenfor vil jeg nevne noen av de beste barnevennlige hoteller.


Hotel Viva Bahia (4 stjerner) er perfekt utstyrt for et opphold med et barn, (Playa de Muro Alcudia). Leilighetene og restaurantene har barnestoler. For en tur det er en buggy utleie. Barn kan avreagere på lekeplassen, spillrom, barnebasseng , barneklubb, og mini disco. Selvfølgelig får de sultne fra alle disse aktivitetene, og så er det barnemenyen. Har du lyst til å nyte noen timer uten barna, det er et barn. Barn fra 4 til 17 år samlet det seks dager i uken.
Viva Can Picafort (4 stjerner) er en veldig fin resort og ideelt for ferie med barn. En fotball camp med en erfaren trener vil imponere barna. Sunshine Kids Club med et variert underholdning gir lek og moro for de yngre ferierende.
  Aparthotel Viva Blue (4 stjerner) ligger i Alcudiabukten, og tilbyr en rekke fritidsaktiviteter. Mens du sitter eller prøver lykken på golfbanen på terrassen, kan barna ha det gøy i barnebassenget med sjørøverskip og store lysbildene, eller i skolegården med hoppeborg. Barn klubber gi underholdning for barn mellom 4 og 12 år gammel.
  Hotel Iberostar Alcudia Park (4 stjerner), med aktiviteter for unge og gamle er et populært hotell. Tre separate klubber gir underholdning for unge og eldre (tenåring) vacationer. Den vakre hotellet med barnebasseng og lekeområde gjør for forfriskende underholdning.
Hotel Iberostar Ciudad Blanca (4 stjerner), på grunn av det store utvalget av fritidsaktiviteter på dette hotellet vil dine barn ikke blir lei. Barn klubber og tenåring klubber gir et annet tilbud for de i alderen 4 til 17 år For yngre barn er det en lekeplass, barnebasseng og svømming på skolen. Kjedsomhet umulig.
Vil du og dine barn nyte en velfortjent ferie på Mallorca, velger én gang for et opphold i et barnevennlig hotell.