Booking.com

Homovennlig hotell i Mallorca

Som jeg har nevnt i et tidligere innlegg, er Mallorca et homovennlig reisemål. Homofile uteliv er hovedsakelig konsentrert i hovedstaden Palma. Lively (spansk) scene med urbant preg, gode barer, restauranter og trendy butikker kan bli funnet på gaten Joan Miro.
Finnes hovedsakelig i helgen, i de sene nattetimer, kan du korrigere mange lokalbefolkningen her. De mange strendene er lett tilgjengelig med buss eller til fots. Imidlertid tilbyr øya ikke bare, men fest og strender, men også en innlandet å bli oppdaget. Sol, sand og sjø fortsatt utgjør en bekymringsfri ferie. Hvis du bare tenker på Mallorca til alkohol, sex og fester du vil bli gledelig overrasket. Nedenfor vil jeg beskrive en rekke homofile vennlige hoteller for deg.

Gay Hotel Aries (Palma de Mallorca). Dette gay-only Hotel Aries ligger i sentrum av Palma de Mallorca i midten av scenen. Du kan nå til fots resten av byen og stranden. I nærområdet er det også flere attraksjoner som Forêt de Bellver borg, Mallorca katedral og Pueblo Español og en rekke restauranter.
Dorint Royal Golf Resort & Spa (homofil vennlig) (Camp De Mar). Dette arkitektonisk attraktive førsteklasses hotellet ligger i en fremtredende plassering i furu fylt bukten Camp de Mar. Hotellet ligger rett ved siden av en 18 hulls golfbane, er hotellet hotellet i nærheten av havet, og tilbyr også et omfattende velværepakke. Sandstranden er ca 300 meter og sentrum på 200 meter.
Hotel Gran Melia Victoria (homofil vennlig) Palma de Mallorca. Gran Melia Victoria ligger i sentrum av Palma-bukten, om en fem minutters gange fra gamlebyen og ti miles fra flyplassen. Fra hotellet har du en fantastisk utsikt over bukten i Palma, marinaen og katedralen. Det er bare 1,5 km fra sentrum og gamlebyen. Offentlig transport ligger rett ved hotellet. Restauranter, barer og klubber er 100 meter.
Hotel Feliz (homofil vennlig) Palma de Mallorca. Hotel Feliz ligger i bydelen El Terreno, bare 10 minutter fra det historiske sentrum av Palma. Restauranter, barer, butikker og en bussholdeplass i umiddelbar nærhet. Cala Mayor Beach er ca 2 km unna.
Hesperia Ciutat de Mallorca (homofil vennlig) Palma De Mallorca. Hotellet ligger på en høyde nær Porto Pi shopping. Det historiske sentrum er ca 3 km, den nærmeste stranden Cala Mayor ca 2 km. En bussholdeplass ligger ca 50 meter unna.
Hotel UR Portofino, Ciutat Jardí. Dette sjarmerende designhotellet UR Portofino ligger i den østlige forstaden Ciutat Jardi, ca 8 km fra sentrum av Palma. Hotellet ligger bare noen få meter fra den vakre bulevarden på en av de fineste og best utstyrte strender på øya. Den vakre gay bukt Portals Vells er 18 km og 20 km unna Es Trenc. I umiddelbar nærhet finner du restauranter, barer, puber og nattklubber.