Booking.com

Mallorca mye mer enn bare sol og strand

grotter Drach
Flere og flere utenlandske turister, men også turister fra fastlands-Spania er ikke bare for solen og stranden på Mallorca. De er på jakt etter nye funn, kultur og gastronomi.
Mallorca tilbyr noe for alle, selvfølgelig, sol tilbeder helt til hans egenskaper, men også natur og kultur lover, sportsmann og kulinariske mottaker, selv om du har tenkt å handle, kan du besøke øya Mallorca. I tillegg tilbyr øya naturlig for enhver ung 24-timers underholdning.
På kvelden er det forskjellige show, som vil sikre Mallorcas natt for moro i tillegg er det mange store diskoteker og klubber. I komplekset Son Amar (Ctra Palma - Sóller, Km 10,8) ulike arrangementer, inkludert middag viser.
Teatrene også gi i sommer for et interessant program, som inkluderer kunstnerne Bertin Osborne og Arevalo i juli måned på Jersey teater. I august den spektakulære El Circo del Sol i Palma Arena.
Nyt naturen du fra nord til sør og fra øst til vest. Besøk en av de dype underjordiske grotter, be for de innfødte arter i parker som Galatzó Puig, full av natur og aktiviteter som passer for hele familien. Parc Natural de s'Albufera i nord på øya er verdt et besøk, samt den botaniske hagen i Sóller. Ta et sprang til den magiske øya Cabrera med sin blanding av historie og natur. Du kan også besøke Mallorca Planetarium de Costitx.
Små barn elsker stranden, men det er en interessant Marine dolphinarium og marine dyrehagen. Katmandu Park i Magaluf er en fornøyelsespark som skaper et høydepunkt for unge og gamle i løpet av sin ferie på øya Mallorca.
La Granja de Esporles er en av de andre stedene som du kan besøke her er hovedsakelig vist i kombinasjon med vakker arkitektur og natur. Past innbyggerne i Mallorca Den Seguí familieeid boet deg en varm velkomst. Den nåværende spanske kong Felipe, utgitt den 5. august 2013 sammen med sin ektefelle og barn, et besøk til La Granja. Interessant for barn er også Palma Aquarium, en marine park med mer enn åttetusen dyr av 700 forskjellige arter.
På øya Mallorca, du kan også tilstrekkelig erfaring i kulturfeltet, kan du besøke et av museene i Palma for eksempel, som for eksempel El Museo de Es Baluard (moderne kunst). Valldemossa kommunale museum og Chopin-museet.