Booking.com

Lær spansk i Palma de Mallorca

På øya Mallorca spansk snakkes , og selvfølgelig fordi du kan snakke tysk eller engelsk i mange områder og i ulike restauranter i El Arenal selv nederlandsk , er det veldig fristende å fortsette å kommunisere på sitt eget språk. En ferie er enda bedre hvis du kan snakke spansk . De kontakter med lokalbefolkningen kjøre både bedre og raskere , i tillegg , kan du bruke det spanske språket veldig godt hvis du ønsker å jobbe i Mallorca.
Mallorca ulike kurs tilbys : individ , gruppe , tradisjonelle og alternative undervisningsmetoder og alt til forskjellige priser.
I akademiet i den gamle bydelen i Palma , vil du lære alle sanser : det er å slappe av og lytte til musikk , spilte spill , og det er studert i en park eller på stranden .
Dialogen tilbyr intensive kurs og kveldskurs . Det legges stor vekt på samtalen .
Instituttet Alpha er basert på metoden for audiovisuelle Super erfaringene . Dette betyr at det kan bli . Lært i løpet av kort tid Grunnleggeren av skolen snakker om 100 ord i 45 minutter .
Skolen tilbyr også spesifikke faglige kurs , for eksempel , til flyvertinnene .
Berlitz gir bare individuell undervisning . Leksjonene er skreddersydd til individuelle behov og studenten våger å snakke fritt , direkte som det ikke finnes andre studenter som vil le av ham eller henne .
Escuela Oficial de Idiomas er finansiert med offentlige midler , og derfor kan tilby kurs til gunstige priser . Men gruppene er vanligvis større enn i private skoler og deltakerne må være bosatt på øya .
International House tilbyr intensive kurs bare til grupper med maksimalt ti deltakere . Skolen kan ordne overnatting.
Masbla Idiomas jobber med små grupper av tre deltakere . Deltakere fra hele verden er undervist ved hjelp av lærebøker .
Den Estudio Generelt Lluliano fungerer i henhold til den tradisjonelle undervisningen metoden , både teoretiske og praktiske økter . Morgen leksjoner er spesielt populære blant au pairer .
Trabalenguas har vært å bygge i sentrum av Sóller. Det er intensive kurs som tilbys og lærerne snakker bare spansk , og de vil sikkert sin kunnskap om Mallorcas kultur vil formidle til deg .
Palma er et ideelt reisemål for å lære spansk. Palma er egentlig spansk , men Palma er også en ideell base for å utforske hele øya . Flere skoler tilbyr utflukter . Personalet på skolene er vanligvis født på øya, og de ​​vil vise deg de vakreste stedene og du vil bli forelsket i den vakre øya Mallorca , folket , kulturen og den fascinerende livsstil .