Booking.com

Palma Nova fin ferie i Mallorca

Palma Nova  Aqua Park
Palma Nova : en liten by med opptil tre forskjellige strender . Denne lille koselige byen forårsaket av turisme. Femti år siden, Palma Nova var ikke mer enn noen få hus der innbyggere levde hovedsakelig av fiske og husdyrhold . I mellomtiden Palmanova blitt en ferie der hvert år mange turister ferie av livet
Palma Nova er en liten by i det sørvestlige delen av Mallorca , som ligger like vest for byen Palma . Landsbyen har bare noen få hundre innbyggere . Når sommertiden , trives byen igjen helt . Turistene gjør Palma Nova så alt live!

Palma Nova ligger på et annet sted i Mallorca på . Dette stedet , kalt ' Magaluf ' er koblet til Palmanova gjennom et sentralt nabolag . Dette distriktet består av bygninger og turisthotellene . Både Magaluf og Palma Nova ligger på Costa de Calvia , med mange butikker , barer, restauranter og vakre strender .

Når du går mot Palma Nova , reiser du ca to timer og femten minutter . Palma Nova er om lag 35 kilometer fra flyplassen " Palma Saint Joan . " Innen en halv time kan du være så Palmanova !
Palma Nova har nok av vakre og imponerende severdigheter . Både du og barna dine vil bli lei her en andre. Foruten shopping i alle de små butikkene i Palma Nova er i nærheten Magaluf hver lørdag et loppemarked . Synes du hva du skal kjøre , mellom den spanske ting så er det definitivt verdt det å gå disse markedet.

En kilometer utenfor Palma Nova er vannparken Aqua Park . Med mange vannaktiviteter , er dette en flott tur for deg og barna . Unge og gamle kan nyte deilig her fordi i alle bassengene som finnes i denne parken . Eier også Aquapark mange lysbilder . Om sommeren er parken åpen hver dag fra morgen til ti om kvelden til seks timer . For et annet vann show, kan du bestille en tur med glassbunn båt . Dette er ikke bare en båt , men en båt med en cover glass . Lar deg vise hele verden under vann . Den glassbunn båt kan du ikke bare se de vakre omgivelsene , men er også i Middelhavet , uten å bli våt . I tillegg til disse spektakulære cruise er det andre båtturer som tar deg til nærliggende landsbyer til Palma Nova .
Portals Nous , som er om lag 3,5 kilometer fra Palma Nova er Marineland . Denne parken er lik den Dolphinarium Harderwijk . Klikk her for å se delfiner og andre sjødyr knusende mot . En flott tur for unge og gamle .

Palma Nova har tre strender med krystallklart vann og dusjer . Den eneste ulempen er at du trenger for å se hva som er havbunnen . Dette går ganske raskt , slik at du et øyeblikk til knærne i vann , og i neste øyeblikk skuldrene .

Den Palma Nova-stranden er 452 meter lang og 60 meter bred. Denne stranden er grenser på begge sider av fjellet og gir en vakker utsikt . Havbunnen er ganske raskt , noe som gir deg ekstra for barna å se opp for . Videre har denne stranden en avslappet atmosfære, og du kan stikke innom snackbaren eller kafeteria .

Son Matias Beach er som Palma Nova-stranden er en vakker sandstrand. Sanden er også skjell . Son Matias Beach er den lengste stranden i Palmanova , med en lengde på 500 meter og 50 meter bred . I nord grenser det en stein og i sør , stranden på en økning . Havbunnen er fartsovertredelse , det er en del av havet deponert , hvor barna trygt kan leke og bade .

Den havene strand med skjell ved siden av en liten marina og promenade . Denne 325 meter lange og 40 meter brede stranden havene bringer kos med det gjennom en kafeteria og restaurant med terrasse .

Den raskt skrånende havbunnen på alle tre strender , er det tenkt i sikkerhet av badevakter og førstehjelp innlegget . Avslappende er fullt mulig på disse strendene . Parasoller og solsenger kan leies her i overflod !
Palma Nova er du på hver tur har en spise teller . Det er fordi det er seksti. Og kan variere én gang. Tilbrakte årene mange turister som besøker Palma Nova , så kjøkkenet har også fått . Internasjonal karakter I dag kan du dermed nyte kinesisk , italiensk , meksikansk , engelsk , tysk , nederlandsk og spansk mat . Selv en potetkrok sandwich er på menyen for!

I tillegg til de seksti spisesteder får det også noen førti barer mot . Alle disse har en annen karakter . Så du er engelske puber , kafeer, isbarer og karaokebarer hvor du kan synge. Stjernene på himmelen

For en skikkelig fest kan du gå til en av nattklubbene i Palmanova . Men så du vil til Magaluf . Går ett skritt videre Her er også flere nattklubber og diskotek barer , inkludert den største diskoteket i Europa ! Denne består av fem barer, lasershow , et biljardbord og mer , hvor du kan ha ! Partiet av livet ditt Diskoteket er åpent hver dag fra 22:00 am til 17:00 .

Palma Nova er et sted for alle. Med sine sjarmerende butikker, restauranter , aktiviteter , attraksjoner, karaoke barer og vakre strender , tiltrekker seg mange turister år etter år .

I de varmeste månedene juli og august er det veldig travelt i Palmanova . Etter august publikum trekker bort igjen . Ønsker ikke å mase ? Du kan også betale et besøk til denne vakre plassen . September eller oktober I disse månedene vet du et nydelig vær vi med ca 20 til 25 grader . Påvirker

Med Palma Nova 150 butikker flyr pengene fra lommeboken . I og rundt sentrum er nemlig suvenirbutikker , supermarkeder, smykker butikker , sportsbutikker , klesbutikker, Vinmonopol og parfymerier . I tillegg vil du også ha en gang i uken et marked i Magaluf. Nok butikk anledninger så !

For ekte idrettsutøvere , det er ytterligere mange idretter som du kan øve i Palma Nova . Hva tror du å ta en hit på tennisbanen ? En ball Eller du kan tilbringe en ettermiddag ridning , skøyter , golf eller volleyball på en av de tre vakre strender . I tillegg til sport på tørt land , er det også rikelig med morsomme vannaktiviteter .

For vann , det er spesielt for den personen som ønsker å lære , en dykkerskole . Dykket Blaumari er Son Matias Beach . Her kan du ta dykkekurs eller leie dykkerutstyr. Det er også mulig å snorkle . Andre morsomme vannaktiviteter inkluderer vannski , kanopadling , pedal eller på løs sprekker på en bananbåt .