Booking.com

Mallorca ferie for homofile og lesbiske

Homofile eller lesbiske par og single kan nyte på Mallorca en avslappende ferie . I motsetning til andre skianlegg på Mallorcas homsemiljø er ikke så fremtredende , men det finnes flere alternativer spesielt for homofile eller lesbiske . For deg og din partner , er det villaer og hoteller som faller spesielt for homofile par eller enslige .
Ferie for homofile menn og lesbiske i Mallorca : Vil du virkelig feire bør du kanskje å dra til øya Ibiza , øya byen kjent for en utadvendt homsemiljø . Mallorca er en konservativ likevel. Mallorca er et populært reisemål for familier og pensjonister , men også mange unge mennesker skape en festlig stemning . Flere og flere innvandrere , hovedsakelig fra Sør-og Mellom-Amerika har brutt isen og laget en liten homsemiljø .
Av å være altfor tolerante uttrykk for kjærlighet i offentligheten , bør du likevel avstå i Mallorca . Men det finnes homofile og lesbiske , "øyer" på øya hvor du kan gjøre nesten hva som helst , og hva du vil .
Gay strender og bukter i Mallorca . På Mallorca strandområder spesielt for homofile vanskelig å finne . Følgende strender og strandområder er i hovedsak besøkes av homofile menn :
 Es Trenc er en av de vakreste strendene på Mallorca er besøkt av alle turister . Sentrum av stranden blir brukt av homofile menn og lesbiske for bading og soling , er området preget av en rosa bungalow . Her vil du finne " El Ultimo Paradiso " en bar / kafé . Det offentlige er ofte blandet her. I bukten i Alcudia finner du Playa de Muro , som ligger på den tredje delen av stranden homofile og lesbiske et sted å " Es Comu " . El Mago ( Playa el Mago ) dette er en naken strand for homofile Portals Vells , vest for Palma . Du kan bade eller sole seg naken her , kan også kledd . Dique Oeste kalles " One Night Stand " stranden i Mallorca . Det ligger i nærheten av hovedstaden Palma i Palmabukten .
Uteliv for homofile og lesbiske tilbyr utmerket uteliv i Palma . Trendy kafeer , barer og klubber velkommen hver gjest . I Gomilo nabolag i Palma vil du finne de fleste møteplasser for homofile menn og lesbiske . Er veldig populært Calle Joan Miró i Palma .
 Isi - Pub ( Calle Álvaro De Bazán 2 , Palma de Mallorca ) er bare for kvinner , bare i svært Mallorca .
Væren Discoteca music bar og mørkerom for homofile menn i alle aldre . I helgene , pressen her etter midnatt .
Cafe Silenci , gay bar , og hver dag frem til 14:00 .
Hvor å finne overnatting ? Vil du virkelig privat og i fred med venner eller partner , kan du nyte en villa det beste leie. Homofile menn ofte bo på Hotel Rosamar , en ideell beliggenhet i sentrum av scenen . Hotellet ligger i Avenida Joan Miro 74 Palma de Mallorca . Hotel Aries Palma , er dette hotellet over Aries disco bar.