Booking.com

Dykking på Mallorca

Mallorca i hjertet av Middelhavet , er ideelt for dykking .
Siden uminnelige tider , en undersjøisk verden steinete hav , full av grotter og full av liv . Et paradis for dykkere . 50 % av kysten av øya er fredet . Listen over verneområder er uendelige og gjør Mallorca et unikt reisemål for dykkere . Internasjonale instruktører og guider, en perfekt dykkerutstyr og pick -up tjenester fra hotellet sørger for en flott dykking ferie i Mallorca .
Hvor du kan dykke i Mallorca ?
Første Alcudia grotter og klipper , er Alcudia en unik dykkedestinasjon. Alcudia ligger på nordsiden av øya, og er en av de mest populære feriestedene på Mallorca . Det turkise vannet og endeløse strendene er ideelle for soling , bading , kajakkpadling , snorkling og selvfølgelig for dykking . De vakreste stedene på klippene av Cap Formentor Cap Pinar i bukten av Pollensa , som er berømt for sine fjellformasjoner , grotter og undervanns grotter . Korridorer og klippene er rik på flora og fauna .
Andre Cala Figuera Cala Figuera ligger i Reserva de Migjorn , en stor beskyttet område på 22.000 hektar . Cala Figuera har ingen turist strender og er isolert fra masseturismen . Det gjør det til et spesielt sted . Dykkestedene ligger i det beskyttede området Mondragó . Den Cabrera National Park , en liten intakt øygruppe av ubebodde øyer , tilbyr gode dykkemuligheter .
Tredje Cala Ratjada : I nærheten av Cala Ratjada er det mange muligheter for dykking og bading nesten garantert at du vil se en skole av barracuda . Naturreservatet " Reserva de Llevant " har kommet seg kraftig de siste årene , kan du nå rokker , utløser fisk og andre skapninger se . Into Språk Det er 22 dykkesteder å utforske.
Fjerde Ca'n Picafort ligger i Alcudiabukten er berømt for en av de beste strendene i Europa . Kan Picafort er et lite , tradisjonelt fiskevær , ideelt for familier som ønsker å slappe av og nyte havet . Dykkesenteret er til stede i hovedsak kjent for dykkerkurs som er gitt til barn og ungdom . Dykketurer tilbys med hurtigbåt til Caves von Sa Cova og Cova de Ses Tancada Llagrimes .
Femte El Toro Port Adriano , en dykkerskole kan bli funnet i den sørøstlige delen av øya Mallorca , i marinaen i Port Adriano . Dykke områdene rundt El Toro og Malgrats er spesielt rik på abbor og havabbor . Disse verneområdene anses av mange dykkere som en av de beste dykkestederpå øya .
Sjette Porto Colom Porto Colom er en av de mest naturlige stedene på øya , med mange bukter , er det et sant paradis . Den største er Cala Marçal og kun tilgjengelig med båt . Dykking kan være spesielt Faralló juice og Fred , Cala en la Cova des Varques Coloms Cala Falcó .
Syvende Porto Cristo : Porto Cristo er et sted med en spesiell attraksjon , som ligger på østkysten av Mallorca i distriktet Manacor . Blant de mange bukter i området er over Cala Cala Morlanda Petita og vakker , omgitt av krystallklart vann og typisk øya vegetasjon . Den unike Varques Cala , Cala Magraner er verdt .
Åttende Puerto de Soller Puerto de Soller er en naturlig havn på nordsiden av øya Mallorca og ligger i hjertet av Sierra de Tramontana . Den spektakulære klippene av Sierra fortsette undervanns dykker og tilbyr uforglemmelige øyeblikk . Vannet er krystallklart og blått , vil hver dykker glede her og ha det gøy og nyte hvert dykk .
Niende San Telmo San Telmo er en veldig spesiell plass , ikke bare for sitt krystallklareturkise vannet og to sandstrender, men også på grunn av de vakre omgivelsene . Det ligger i den sørvestlige delen av Mallorca , nær havnen i Andratx og Camp de Mar Kjent blant dykkere er den spektakulære steinete landskap med imponerende lyseffekter og enorme ressurser . Både erfarne dykkere og nybegynnere er et absolutt must . Drago er et naturreservat med krystallklart vann , inkludert barracudaer , rokker , murener , blekksprut og noen ganger i sommer selv med delfiner og solabbor.